Loading

Öğr. Gör.

Rumeysa BOZKURT

Pamukova Meslek Yüksekokulu

Gıda İşleme Bölümü

İletişim

rumeysasekeroglu@subu.edu.tr

Güncellenme Tarihi : 02-06-2025 10:52

ULUSLARARASI :
1
Biogenic amines contents of Van herby cheese matured by different methods
BOZKURT RUMEYSA,ALTUN İBRAHİM , TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY, 2021
Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale
ÖNLİSANS :
1
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
2
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
3
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : GİRİŞİMCİLİK VE KARİYER PLANLAMA, Saati :3
4
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : KARİYER PLANLAMA, Saati :3
5
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : MATEMATİK, Saati :3
6
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2
7
Yil :2024-2025 , Dil : Türkçe , Adı : İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Saati :5
8
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
9
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
10
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ, Saati :2
11
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ, Saati :3
12
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI, Saati :3
13
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : KARİYER PLANLAMA, Saati :3
14
Yil :2023-2024 , Dil : Türkçe , Adı : İŞLETMEDE MESLEKİ EĞİTİM, Saati :5
15
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : DİJİTAL OKUR YAZARLIK, Saati :2
16
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ, Saati :3
17
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ, Saati :3
18
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : GIDA MEVZUATI VE KALİTE YÖNETİMİ, Saati :3
19
Yil :2022-2023 , Dil : Türkçe , Adı : İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ, Saati :2